Bitcoin-tyre tager en pause, da korrektion følger $ 50K weekendbevægelse

Bitcoins aktivitet på kæden ser sine højeste niveauer i forskellige mål

Bitcoin-priserne har trukket sig tilbage under mandagsmorgenens asiatiske handelssession efter at have undladt at toppe $ 50.000 i weekenden.

På nogle børser kan prisen på Bitcoin faktisk have nået den Bitcoin Bank psykologiske $ 50K-barriere. Ifølge brugte det stadig kun $ 49.850 søndag den 14. februar ved at bruge priser fra verdens største kryptobørs, Binance.

Siden da har der været en skarp 7% korrektion, der faldt priserne til det nuværende niveau på lidt under $ 47.000 i skrivende stund.

Industrianalytikere og observatører har bemærket, at niveauet på $ 50.000 vil have været enormt for detailhandlere og investorer, der har tendens til at følge snarere end føre med prisopdagelse.

Kommer der en Bitcoin-korrektion?

Flere kryptohandlere og brancheanalytikere har antydet, at korrektionen kan eskalere, når daghandlere søger kortsigtede gevinster. Blocktower Capital CIO Ari Paul erkendte, hvad han kalder en „kort og mindre korrektion“, men er stadig overbevist om, at vi er midt i et „voldeligt tyrløb“;

Det næste supportniveau under det nuværende er omkring $ 44.250. BTC har allerede korrigeret en gang med 30% i slutningen af januar, og der er sandsynligvis mere i den nuværende markedscyklus. Et lignende træk denne gang kan sænke priserne tilbage til $ 35.000 eller lavere.

Der er stadig massivt momentum for Bitcoin og crypto i øjeblikket, hvor PayPal’s CEO rapporterer enorme stigninger i app-brug, siden betalingsgiganten aktiverede kryptokøb.

JP Mogran’s Chief Operating Officer, Daniel Pinto, fortalte CNBC, at banken sandsynligvis vil blive involveret, når den ser efterspørgsel efter aktivklassen;

”Hvis der over tid udvikler sig en aktivklasse, der skal bruges af forskellige aktivforvaltere og investorer, bliver vi nødt til at være involveret. Efterspørgslen er ikke der endnu, men jeg er sikker på, at det vil være på et eller andet tidspunkt. ”

Samlet krypto-kapitaliseringstop

Den samlede markedsværdi nåede et højdepunkt på $ 1,5 billioner i weekenden, hvilket er stort set det dobbelte af, hvad det var den 1. januar. I skrivende stund var det trukket tilbage til $ 1,4 billioner, og der kunne være yderligere tab inden næste gang .

Kryptomarkeder er stadig relativt små sammenlignet med nogle af verdens største virksomheder, så der er massivt plads til vækst. Ifølge Companiesmarketcap.com er Apple, Microsoft og Amazon alle større efter markedsdækning end hele kryptomarkedet.

Bitcoin alene ligger mellem Tencent og Tesla med en markedsværdi på omkring 870 milliarder dollars.