CFTC-komiteen skal holde eksternt møte om DLT og digitale valutaer

Et kommende rådgivende gruppemøte med amerikanske Commodity Futures Trading Commission, eller CFTC, vil være vært for samtale om en rekke emner, inkludert Distribuert Ledger Technology, eller DLT, digitale eiendeler og handel.

Technology Advisory Committee, eller TAC, en teknologirådgivende fløy av CFTC, planlegger å gjennomføre en ekstern samling 16. juli for å ta for seg en rekke samtalepunkter, som nevnt i en nylig avduket møteagenda.

„På dette møtet vil TAC høre presentasjoner fra TAC-underutvalgene for automatiserte og moderne handelsmarkeder, Distribuert Ledger-teknologi og markedsinfrastruktur, virtuelle valutaer og cybersecurity,“ sa Bitcoin Code i en uttalelse 14. juli .

CFTC ga ut disposisjonen for møtet

CFTCs uttalelse inkluderte en oversikt over det telefonbaserte møtet 16. juli. „TAC-møteagendaen inkluderer viktige spørsmål som vil bli diskutert og foredragsholderne for hvert panel,“ uttalte CFTC-uttalelsen.

Født, nær høyden på tech-boom i 1999, TAC, gir CFTC-råd og tilbakemeldinger som er spesifikke for skjæringspunktet mellom teknologi, finans og regulering, en egen CFTC-beskrivelse detaljert .

Oversikten beskriver krypto- og teknologisnakk

Møtets utsendte dagsorden inkluderer paneler om nettbasert sikkerhet, retningslinjer for teknisk innovasjon, DLT og håndtering av viktige data. Oversikten inkluderer også diskusjon om sentralbankens digitale valutaer eller CBDC.

I tillegg inkluderte agendaen et avsnitt som omtaler Bitcoin, med tittelen: „En analyse som sammenligner volatiliteten til Bitcoin mot andre eiendeler og effekten av COVID-19 på korrelasjonen av formuespriser.“

CFTC regjerte tidligere Bitcoin og Ethereum som varer , og plasserte dem i samme kategori som gull, mens andre digitale eiendeler, som Ripples XRP, fremdeles sitter uoffisiell kategorisert.