De winstgevendheid van Bitcoin-mijnbouw stijgt tot het hoogste punt in zes maanden

De stijging van de prijs van bitcoin heeft geleid tot een stijging van het inkomen van miners. Eind oktober verdienden ze $ 353 miljoen (+ 8%), zoals eerder gerapporteerd door CoinMetrics-analisten.

Gamdom.com – Doe mee aan de strijd voor $ 50.000Verdien punten voor alle ingezette Gamdom Coins en kijk hoe ver je op het scorebord kunt klimmen!

Het inkomen van mijnwerkers is teruggekeerd naar het niveau dat werd waargenomen in de aanloop naar de zogenaamde halvering van mei (vermindering van de beloning voor het delven van een blok).

In de eerste vijf dagen van november bedroeg het inkomen van bitcoin miners al bijna $ 21 miljoen. De laatste keer kregen ze begin mei 2020 ongeveer dezelfde voordelen.

Huawei onthult smartphone met ingebouwde digitale yuan-portemonnee

Analisten schrijven deze trend toe aan de aanhoudende rally in bitcoin. Tegelijkertijd zijn de vergoedingen voor de verwerking van transacties in het BTC-netwerk gestegen. Sinds eind oktober zijn de tarieven met bijna 200% gestegen. Sinds begin november hebben mijnwerkers $ 4,15 miljoen verdiend met provisieverwerking, wat ongeveer 20% van hun totale inkomen is.

Het CryptoQuant-team gelooft dat veel mijnbouwpools binnenkort hun opgebouwde bitcoins zullen gaan verkopen om de rally van november te verzilveren.

Eerder tweette de CEO van CryptoQuant, Ki Yang Joo, dat grote cryptocurrency-houders al begonnen zijn met het brengen van BTC naar beurzen. Dat is een alarmerend signaal voor de markt. Dezelfde expert gelooft echter dat miners zullen proberen te wachten op een hogere bitcoin-prijs om er het beste van te maken.